0

turist info - KOMMER

Trykk for st&oslsh;rre
 1

ESTA - SØK HER

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside  

  Bruk den offisielle siden. Det koster 14$ for to år. Mer info kommer..  Trykk på bilde for flere bilder
   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER PÅ HOTELL I AMERIKA!  Trykk for st&oslsh;rre
  Den har jo snille øyne da, og den smiler, gjør den ikke??


  Vi valgte å Royal Palm Visitor Center. Der har de gratis guidet turer flere ganger om dag. Vi var heldige og kom akkurat til en tur skulle starte. En gruppe med oss to og fire japanere var helt perfekt.

  Trykk for st&oslsh;rre


  Å ha med en guide er å anbefale. Det var vanskelig å finne alligatorene for de som ikke var lokal kjente. Vi traff mange folk som var ute på egenhånd, og som ikke hadde sett alligatorer.

  Trykk for st&oslsh;rre


  I tillegg til å få nærkontakt med disse fantastiske skapningene, kunne guiden bidra med å finne mange andre dyr som lever i sumpen, som fisker, fugler, gresshopper og mange andre merkelige dyr. Guidens uunnværlighet viste seg særlig når jeg ønsket nærbilde av en alligator som koste seg i skyggen, at når den åpner munne på vidt gap, da jeg er nær nok.
   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER PÅ HOTELL I HELE VERDEN!  Det er mange besøks sentrer i Everglades, med varierende tilbud. Alt fra båtturer, kajakk turer og overnatting.

  Trykk for st&oslsh;rre
     
   

  Everglades

  en liten dokumentar.


   

   
  •  

  Roadtrips

  Ingen steder i verden kan by på vakrere og mer spennende roadtrips. Om du vil kjøre den klassiske ruten Route 66 fra Chicago til LA, eller om du vil finne deg din egen rute. USA er skapt for bil entusiaster og bilkjøring.

  Les mer

   
 •  

  Beaches

  USA kan by på noen av de flotteste og beste strendene i verden!

  Les mer

   
 •  

  Nasjonalparker

  USA har 58 fredede nasjonalparker. Det omfatter at fra skogområder, fjellformasjoner, elver, vidder, korallrev og sumpområder. USA er full av naturperler.

  Les mer

   
 •  

  Opplevelser

  Bare på Broadway er det over 450 scener hvorav ca. 40 av de har 500 eller fler seter!. Utvalget av underholdning i New York er enormt! Å ha en oversikt over hva som skjer er nærmest umulig.

  Les mer

   
 •  

  Sport

  New York City har et rikt idrettsliv med et utall av idretter representert. Mest kjent verden over er de nok for verdens største maratonløp, grand slam tennis samt sine profflag i de store nord-amerikanske sportsligaer.

  Les mer

   
 •  

  More ToDo

  Det er så utrolig mye spennende man kan gjøre i New York, men hvordan får man oversikten over alt? På denne siden vil vi samle litt forskjellige for å gi deg et variert utvalg av aktiviteter.

  Les mer

   
 •  

  Turist info

  I New York finnes det flere parker og rekreasjonsområder i tillegg til Central Park. Her kommer en rekke alternativer hvis du føler behovet for å smyge deg vekk fra asfaltjungelen et øyeblikk.

  Les mer