0

Phoenix - Arizona

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside  

  Phoenix er røde fjell, blå himmel og strålende solskinn.


  Trykk på bilde for flere bilder  Phoenix byr på alt fra smale fjell stier til blinkende citylights. Phoenix har palmer langs gatene, art deco bygninger sportsarenaer og veggmaleri-utsmykket gatebilde.

  Trykk for st&oslsh;rre
  Phoenix er det kosmopolitiske hjertet av Arizona og sjelen til det amerikanske southwest.

  Byen er den sjette største byen i USA med ca 1,6 millioner innbyggere. Phoenix er hovedstaden i staten Arizona, og er den største byen som er hovedstad i en stat i USA. Byen ligger i Salt River Valley, sentralt i Arizona og byen kalles The Valley of Sun

  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre
  Les om Phoenix på Wikipedia
   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER På DE BESTE HOTELLENE I PHOENIX!  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre
   


   

 
 
 
1

Følg med på Facebook!

Mitt USA, guiden til Ditt USA!
Følg med på Facebook . Bli inspirert. Tips og råd for hele Amerika. Få med deg hva som skjer.
Noe du lurer på? Eller det er noe du vil dele med andre? Bare ta kontakt, vi hjelper til så godt som mulig.
1

Overnatting i Phoenix

Trykk for st&oslsh;rre Kimpton hotel
 •  
  til nettside  

  Her i byen kan du bo på ett av Amerikas mest hjemsøkte hoteller, eller omgi deg med kunst og design.

  Trykk på bilde for flere bilder

   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER På LUKSUS I PHOENIX!

  Her finner du de beste prisene på byens hoteller. Omtaler og all informasjon du trener for å finne ditt perfekte hotell.

  Du bestemmer. Her er hotell i alle sjangere og prisklasser. Men ikke la deg lure, det som tilsynelatende ser dyrest ut, er ikke nødvendigvis det.

  Har du lyst til å bo på samme hotell som Clark Gable, Humphrey Bogart eller Marilyn Monroe? Selvfølgelig har du det. Da er historiske Hotel San Carlos stedet. Hotellet sto ferdig i 1928 og var det første med heis og air-condition i Phoenix. Det sier seg selv at dette var the place to be back in the days. Stedet har basseng og 128 rom fordelt på 7 etasjer. I dag får du i tillegg til old glory, også bo på ett av Amerikas mest hjemsøkte hoteller. Jo, det er sant. Og statusen til hotellet har selvfølgelig falt noe opp gjennom årene. Men har du lyst på et opphold litt utenom det vanlig, bør du bo her, og sørge for å få rom i 6. etasje. Søk opp hotellet her, og les om gjestenes spøkelses opplevelser.  Mitt favoritt hotell Downtown Phoenix er Kimpton Hotellet Palomar Phoenix Cityscape. Flotte, romslige og moderne rom med minibar, safe og alt annet som bør tilbys hotell gjester. I hotellet ligger også en av byens beste restaurant med bar. Rett ved siden av en veldig bra frokost restaurant som åpner kl 0600 og serverer breakfast cocktails.

  Litt nord finne du hotellet FOUND:RE Phoenix, også kjent under navnet Lexington Hotel. Dette hotellet her helt fantastisk og helt spesielt. Og ikke er det særlig dyrt heller. Her er veggene fylt med moderne kunst. Interiøret er også spesielt, det gir assosiasjoner til New York SoHo loft-leiligheter. Her har kreativiteten, vært stor og de har virkelig lykkes med å skape et spesielt hotell.

  De beste hotell prisene akuratt NÅ! Følg den forløpende oppdateringen pÅ de aller beste dealene i SAN DIEGO akuratt NÅ!