0

Monterey - California

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside  

  Dette er en meget koselig og gjestfri by ett par timers kjøretur syd for San Francisco.  Trykk på bilde for flere bilder

  Følg den fantastiske kystlinjen langs Highway 1 til sydenden av Monterey Bay, der åpner byen seg i all sin prakt.

  Byen ligger mellom Stillehavet praktfulle kystlinje og de frodige åskammen innover Carmel Valley. Her bor i underkant av 30 000 mennesker som nyter et godt liv i trygge omgivelser.

   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER På LUKSUS I CALIFORNIA!  Trykk for st&oslsh;rre


  Monterey kaller seg Californias første by, og navnet stammer fra spanske oppdagere som dukket opp her i 1602. I tillegg til historie, kan byen skilte med 2 flotte golf anlegg, lange strender for både surfere og badere. Mange parkområder, akvarium og mange mange aktivitets sysler.

  Trykk for st&oslsh;rre


  Byen kan også tilby et rikt utvalg av spesialbutikker langs Alvarado Street og Cannery Row, samt tradisjonelle butikker som vi er vant til å se. I tillegg finnes nærmere 250 restauranter i byen. Utvalget er enormt, og kvaliteten er veldig bra. Selvfølgelig er det sjø mat som er en av store menyene.

  Les alt du trenger å vite om Monterey på Wikipedia.  Trykk for st&oslsh;rre
  Sjekk ut restauraten Schooners i Monterey


  Her sammenligner du ALLE tilbudene fra ALLE hotellene i Monterey!   


   
 
 
 


1

Monterey Car Week

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside  

  I august hver år, avholdes Monterey Car Week. En av USA’s største bil utstillinger. Her kommer biler fra hele verden, ny og gamle. Det er auksjon, utstillinger, veteran løp og mye mer.


  Trykk på bilde for flere bilder
   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER På LUKSUS I SAN FRANCISCO!  Trykk for st&oslsh;rre


  Her samles bil entusiaster fra hele verden. Samlere, foreninger, verkstedet, ja det meste av det som kan krype og gå av bil gale folk er her. Er du på utkikk etter din drømmebil, samtidig møte bil kjendiser som Jay Leno og Wayne Carini er dette stedet du MÅ besøke.

  Trykk for st&oslsh;rre


  Denne uken blir hele byen tatt i bruk. Det er biler over alt! Alle gatene, golfbaner, parker, idrettsanlegg og til og med flyplassen er full av biler. Dette er en opplevelse!

   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER På LUKSUS I CALIFORNIA!

  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre
     
   

  Monterey Car Week 2014

  Tja..finner du din drømmebil her?