0

Denver - Colorado (under utvikling)

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside  

  Denver er en by i absolutt endring. Cowboy og indianer byen er blitt ultra trendy og urban.


  Trykk på bilde for flere bilder   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER PÅ LUKSUS I HELE VERDEN!  Gamle industriområder blir boligområder med restauranter, gastro- og bryggeripuber, gallerier og rekreasjonsområder, som nabolagene Five Points og River North (RiNo).

  Gamle Lower Downtown (LoDo) er som å være i East Village Manhattan. I tillegg til nye leilighetskomplekser og lokale fortetninger er det gangavstand til enorme Coors Stadium for baseball og Pepsi Center hvor NHL laget Colorado Avalanche spiller sine hjemmekamper.

  Fra Downtown er det heller ikke langt til det amerikanske fotball laget Denver Broncos sin hjemmebane, kun en 8-10 minutters tur med taxi. Her finner du også den nyoppussede togstasjonen Union Station, som har gode togforbindelse til flyplassen.

  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre

  Les alt du trenger å vite om Denver på Wikipedia.  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre
   


   
 
 
 


1

Hoteller i DENVER

Trykk for st&oslsh;rre Hotel Brown Palace
 


2

16th Street Mall

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside  

  Bysentrum har mange hoteller langs hovedgaten 16th Street Mall.


  Trykk på bilde for flere bilder

   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER PÅ LUKSUS I AMERIKA!  Dette er paradegaten i Denver. En gate som strekker seg fra Colorado State Capitol, gjennom hele Downtown til Union Station i andre enden, hvor området kalles Lower Downtown.

  Langs denne gaten finner du alt hva hjerte begjærer av shopping, restauranter og barer. Utvalget er enormt og varierende. Her kan du gå eller ta buss. Det geniale er at gaten er stengt for all annen trafikk enn shuttle bussene som hele tiden går opp og ned 16th Mall Street. Og med hele tiden mener jeg ikke hver tiende minutt eller noe. Nei, det er kun 2-3 minutter mellom bussene, og det beste av alt, det er gratis!

  Langs geniale 16th Street er det også en mengde hoteller og du er i umiddelbar nærhet av flere spennende museer.  Trykk for st&oslsh;rre


   
  HER FINNER DU ALLTID DE BESTE PRISENE!

  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre
   

   
 

 •  

  Roadtrips

  Ingen steder i verden kan by på vakrere og mer spennende roadtrips. Om du vil kjøre den klassiske ruten Route 66 fra Chicago til LA, eller om du vil finne deg din egen rute. USA er skapt for bil entusiaster og bilkjøring.

  Les mer

   
 •  

  Beaches

  USA kan by på noen av de flotteste og beste strendene i verden!

  Les mer

   
 •  

  Nasjonalparker

  USA har 58 fredede nasjonalparker. Det omfatter at fra skogområder, fjellformasjoner, elver, vidder, korallrev og sumpområder. USA er full av naturperler.

  Les mer

   
 •  

  Opplevelser

  USA byr på enorme opplevelser, USA er en enorm opplevelse. "Alt er større i Amerika", var et uttrykk jeg ofte hørte under oppveksten. Det er nok ganske riktig det. Til og med opplevelser er større i Amerika.

  Les mer

   
 •  

  Sport

  Ingen land i verden har en slik ramme rundt siden idrettsarrangement som amerikanere. Nasjonalsang, cheerleaders, storband, fest, mat, drikke og samvær med familie og venner.

  Les mer

   
 •  

  Historiske steder / Museer

  Alle har et eller annet forhold til Amerikansk historie. Fra 1776 da USA fikk sin grunnlov er det ingen land i verden som har utviklet seg raskere. USA har alt, også fordi som liker historie og kultur.

  Les mer

   
 •  

  Turist info

  Pass, ESTA og APIS litt må man ha på stell når man skal til Amerika. Det kan være mange spørsmål som dukker opp. Har du f.eks. tenkt å studere i USA? Hvordan kommer jeg meg til og fra flyplassen? Hvordan leier jeg bil? Her kommer svar på dine spørsmål.

  Les mer