MARYLAND - STATER
Staten Maryland er så full av variasjoner i natur at staten blir kalt Amerika i miniatyr eller Little America.

Maryland er en av de mindre statene i USA, men likevel av de tettest befolkede. Gjennomsnitts inntekten er høy, så det gjør staten til en av de med høyest velstand.I tillegg den enorme variasjonen i natur som staten har å by på, som består at alt fra sand til sumpter med yrene liv, fra fjellformasjoner til tette og frodige eikeskoger.

Maryland byr også på noen av USA’s kuleste byer. Staten største og mest kjente er kanskje Baltimore. Men det er også vært å besøke Columbia, Germantown, Silver Spring, Ocean City, m.fl.

Som nevnt kan Maryland by på det aller meste, fra innlands natur til badestrender, fra pulserende storbyer til koselige små badebyer.

Les mer om Maryland på Wikipedia.


 •  

  Roadtrips

  Ingen steder i verden kan by på vakrere og mer spennende roadtrips. Om du vil kjøre den klassiske ruten Route 66 fra Chicago til LA, eller om du vil finne deg din egen rute. USA er skapt for bil entusiaster og bilkjøring.

  Les mer

   
 •  

  Beaches

  USA kan by på noen av de flotteste og beste strendene i verden!

  Les mer

   
 •  

  Nasjonalparker

  USA har 58 fredede nasjonalparker. Det omfatter at fra skogområder, fjellformasjoner, elver, vidder, korallrev og sumpområder. USA er full av naturperler.

  Les mer

   
 •  

  Opplevelser

  Bare på Broadway er det over 450 scener hvorav ca. 40 av de har 500 eller fler seter!. Utvalget av underholdning i New York er enormt! Å ha en oversikt over hva som skjer er nærmest umulig.

  Les mer

   
 •  

  Sport

  New York City har et rikt idrettsliv med et utall av idretter representert. Mest kjent verden over er de nok for verdens største maratonløp, grand slam tennis samt sine profflag i de store nord-amerikanske sportsligaer.

  Les mer

   
 •  

  More ToDo

  Det er så utrolig mye spennende man kan gjøre i New York, men hvordan får man oversikten over alt? På denne siden vil vi samle litt forskjellige for å gi deg et variert utvalg av aktiviteter.

  Les mer

   
 •  

  Turist info

  I New York finnes det flere parker og rekreasjonsområder i tillegg til Central Park. Her kommer en rekke alternativer hvis du føler behovet for å smyge deg vekk fra asfaltjungelen et øyeblikk.

  Les mer