0

Ocean City - Maryland

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   Jeg har besøkt Ocean City, som ligger nære grensen til staten Delaware på østkysten mot Atlanterhavet, i midt regionen av USA.


  Trykk på bilde for flere bilder

  Dette er et av østkystens mest populære feriesteder for amerikanere. Her er et yrende live hele sommeren. Særlig er selvfølgelig juni, juli og august de store ferie månedene. Men sesongen har strekt seg mye i begge ender og kan du reise hit på våren eller høsten, opplever du en noe roligere, men likevel spennende og innholdsrik ferieopphold og et flott strand liv. 

   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER På LUKSUS I USA!  Trykk for st&oslsh;rre


  Ocean City har en over 5 kilometer lang Boardwalk som tilbyr at fra shopping, barer, restauranter, hoteller og leiligheter. Her er et yrende liv og kombinert med den brede og rene stranden som ble tilført flere tusen tonn med ny sand i 2006, er dette et perfekt sted for en livlig ferie.

  Trykk for st&oslsh;rre


  Men det er ikke bare Boardwalken som er stedet. Jeg opplever at byen har mye større og bredere sentrum enn f.eks. Atlantic City. I Ocean City er helt ok og bo og oppholde seg seg lengre inn i byen, dvs vekk fra stranden, som gjør at byen oppleves mye mer allsidig. Elvepadling, sykkelstier, hesteridning og mange andre aktiviteter ser det mulig å delta i som ikke her direkte strand relatert.

   
   
  Boardwalken stammer tilbake til 1902, men den første som så potensialet i stedet som ferie sted var Isaac Coffin som bygget det første feriehuset her i 1869. På 1870 tallet kom det første hotellet og så har det bare utviklet seg. Historien rundt Ocean City kan du lære mer om på museet Ocean City Life som liger i sør enden av Boardwaken.

  Trykk for st&oslsh;rre


  Byen byr også på flere små museer som forteller historien om livet og menneskene som kom og levde her på slutten av 1800 tallet. Meget interessant.

  Strender, lekeparker, fornøyelsesparker og tilrettelagte aktiviteter gjør Ocean City til et populært sted også for barnefamilier. Spennende opplevelser som western byer, bilkjøring, tryllekunstnere og sjørøvere gjør oppholdet i Ocean City til et minnerikt opphold for store og små.

  Trykk for st&oslsh;rre


  Les alt du trenger å vite om Ocean City på Wikipedia.

  Trykk for st&oslsh;rre
   


   
 
 
 0

De beste hotellene i Ocean City

Trykk for st&oslsh;rre
 


 
 1

Seacrets - Jamaica in US.

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   117 49th Street, Ocean City MD Ikke gå glipp av festen!  Trykk på bilde for flere bilder
   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER På LUKSUS I USA!  Trykk for st&oslsh;rre


  Seacrets har vel alt en tørst og sulten party løve ønsker seg.

  Trykk for st&oslsh;rre

  Restauranter, live music, night club, barer, sand og strand og badeliv. Fest stemte mennesker i alle aldere strømmer til Seacrets.
   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER På LUKSUS I USA!

  Trykk for st&oslsh;rre

  Området er kjempestort og har hele tiden noe å tilby og det er alltid noe som skjer. Rockekonserter, sport på storskjerm, eller kanskje et bryllup.

  Trykk for st&oslsh;rre

  Restaurantene tilbyr alt fra sjømat til tradisjonell amerikansk mat.

  Trykk for st&oslsh;rre

  I september arrangerer Ocean City sammen med to andre byer, Delmarva Bike Week og da skal du ikke se bort fra at det er noen tusen motorsykler utenfor Seacrets.

  I tillegg til alt dette tilbyr Seacrets overnatting på sitt eget hotell. Sjekk ut dette: Seacrets Hotel.     
   

  Ocean City

  En smakebit på fantastiske Ocean City!