0

Moorhead - Minnesota

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside  

  Byen Moorhead har nok blitt tynnet ut de siste 40 år til fordel for søsterbyen Fargo på andre siden av elven Red River.


  Trykk på bilde for flere bilder   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER PÅ LUKSUS I HELE VERDEN!

  Trykk for st&oslsh;rre


  Kun et fåtall av de gamle bygningen i det som var bysentrum er bevart. Men er du i nærheten så er Hjemkomst senteret et sted å besøke for oss nordmenn. Her er en tro kopi av et vikingskip som noen ”gale” etterkommere av norske immigranter bygget og seilte over til Norge i 1982. Jeg husker godt Dagsrevyen fra den tiden.

  Her finnes også en tro kopi av en norsk stavkirke.

  2

  Hjemkomst Center

  Trykk for st&oslsh;rre

  Hjemkost Center museum ble åpnet i 1985

  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre
   


   

 
 
 


1

Hoteller i Fargo - Moorhead

Trykk for st&oslsh;rre Klassiske Hotel Donaldson
 •  
  til nettside  

  I sjarmerende Fargo sentrum er utvalget begrenset. Men i West Fargo, hvor de enorme industri områdene er det mye å velge i.
  Trykk på bilde for flere bilder

   

  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER På LUKSUS I AMERIKA!  Sentrum av Fargo har overraskende mange barer, kafeer og spisesteder. I tillegg er det tett i tett med antikk butikker, kunst og håndverk og interiør. Det er greit å ha bil i Fargo, selv om det er både taxi og Uber i byen. Det er lett å parkere og enkelt å ta seg runt. Det er også en ganske bra med bussruter også, og noen er gratis.

  Hotel Donaldson

  Midt i sentrum av Fargo. Dette er et hotell som er nyrenovert tidlig på 2000 tallet. Bygget er fra 1893 og er det hotellet i byen med absolutt mest sjel. Rommene er store og flott dekorert i forskjellige temaer og kunst.  Sentrum av Charlotte føles romslig og ikke veldig trafikkert. De aller fleste hotellene har parkerings anlegg, eller tilgang på parkerings hus i nærheten.

   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER På LUKSUS I FARGO!  Radisson Hotel

  I sentrum finner du også et av byen få høye bygg som er Hotel Radisson. Et moderne hotell med en bra restaurant og egen comedy club med underholdning flere ganger i uka.  Great Nothern

  Et billig alternativ på hovedgaten Broadway. Mye penger å spare for den som liker å leve litt som våre forfedre, med do på gangen og uten AC. Lykke til backpacker.  Howard Johnson Inn Fargo

  Dette er også et billig alternativ, og bedre. Dette er i hvert fall et hotell med AC og treningsrom. Sentralt i Fargo sentrum.

   

   

  •  

  Roadtrips

  Ingen steder i verden kan by på vakrere og mer spennende roadtrips. Om du vil kjøre den klassiske ruten Route 66 fra Chicago til LA, eller om du vil finne deg din egen rute. USA er skapt for bil entusiaster og bilkjøring.

  Les mer

   
 •  

  Beaches

  USA kan by på noen av de flotteste og beste strendene i verden!

  Les mer

   
 •  

  Nasjonalparker

  USA har 58 fredede nasjonalparker. Det omfatter at fra skogområder, fjellformasjoner, elver, vidder, korallrev og sumpområder. USA er full av naturperler.

  Les mer

   
 •  

  Opplevelser

  USA byr på enorme opplevelser, USA er en enorm opplevelse. "Alt er større i Amerika", var et uttrykk jeg ofte hørte under oppveksten. Det er nok ganske riktig det. Til og med opplevelser er større i Amerika.

  Les mer

   
 •  

  Sport

  Ingen land i verden har en slik ramme rundt siden idrettsarrangement som amerikanere. Nasjonalsang, cheerleaders, storband, fest, mat, drikke og samvær med familie og venner.

  Les mer

   
 •  

  Historiske steder / Museer

  Alle har et eller annet forhold til Amerikansk historie. Fra 1776 da USA fikk sin grunnlov er det ingen land i verden som har utviklet seg raskere. USA har alt, også fordi som liker historie og kultur.

  Les mer

   
 •  

  Turist info

  Pass, ESTA og APIS litt må man ha på stell når man skal til Amerika. Det kan være mange spørsmål som dukker opp. Har du f.eks. tenkt å studere i USA? Hvordan kommer jeg meg til og fra flyplassen? Hvordan leier jeg bil? Her kommer svar på dine spørsmål.

  Les mer