0

Charlotte - North Carolina (under utvikling)

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside  

  Byen Charlotte ligger i delstaten Nord-Carolina. Den ligger i Mecklenburg County og er hovedsete i fylket. Det er den største byen i hele Nord-Carolina.


  Trykk på bilde for flere bilder   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER PÅ LUKSUS I HELE VERDEN!  Byen har to kallenavn det ene er the Queen city og det andre er The Hornet's Nest. Kallenavnet, the Queen city kommer av at byen er oppkalt etter dronningen Charlotte of Mecklenburg-Strelitz, som var gift med King George III.
  Det andre kallenavnet, The Hornet's Nest kommer av at britiske styrker, ledet av Charles Cornwallis, okkuperte Charlotte under den amerikanske uavhengighetskrigen. De lokale innbyggerne i Charlotte greide å beseire Cornwallis og styrkene hans i et folkeopprør. Etter at Cornwallis og styrkene hans hadde blitt jaget ut av Charlotte, skrev han i et brev at Charlotte var "a hornet's nest of rebellion", noe som ledet til kallenavnet The Hornet's Nest.

  Trykk for st&oslsh;rre  Charlotte hadde en sterk økonomisk utvikling i løpet av 1990 - og 2000-tallet. Økonomien har vært dominert av finanssektoren. Byen er USAs nest største finanssenter bak New York. Bank of America har sitt hovedkvarter i byen. Byen er USAs femte raskest voksende, og den raskest voksende på østkysten.
  Charlotte storbyområdet er det største storbyområde mellom Washington D.C. og Atlanta og den sjette største i den sørøstlige regionen av USA. Charlotte storbyområde hadde et innbyggertall på 1 758 038 i 2010.


  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre


  Les alt du trenger å vite om Charlotte på Wikipedia.  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre
   


   
 
 
 


1

Hoteller i Charlotte

Trykk for st&oslsh;rre Klassiske Dunhill Hotel
 

 •  

  Roadtrips

  Ingen steder i verden kan by på vakrere og mer spennende roadtrips. Om du vil kjøre den klassiske ruten Route 66 fra Chicago til LA, eller om du vil finne deg din egen rute. USA er skapt for bil entusiaster og bilkjøring.

  Les mer

   
 •  

  Beaches

  USA kan by på noen av de flotteste og beste strendene i verden!

  Les mer

   
 •  

  Nasjonalparker

  USA har 58 fredede nasjonalparker. Det omfatter at fra skogområder, fjellformasjoner, elver, vidder, korallrev og sumpområder. USA er full av naturperler.

  Les mer

   
 •  

  Opplevelser

  USA byr på enorme opplevelser, USA er en enorm opplevelse. "Alt er større i Amerika", var et uttrykk jeg ofte hørte under oppveksten. Det er nok ganske riktig det. Til og med opplevelser er større i Amerika.

  Les mer

   
 •  

  Sport

  Ingen land i verden har en slik ramme rundt siden idrettsarrangement som amerikanere. Nasjonalsang, cheerleaders, storband, fest, mat, drikke og samvær med familie og venner.

  Les mer

   
 •  

  Historiske steder / Museer

  Alle har et eller annet forhold til Amerikansk historie. Fra 1776 da USA fikk sin grunnlov er det ingen land i verden som har utviklet seg raskere. USA har alt, også fordi som liker historie og kultur.

  Les mer

   
 •  

  Turist info

  Pass, ESTA og APIS litt må man ha på stell når man skal til Amerika. Det kan være mange spørsmål som dukker opp. Har du f.eks. tenkt å studere i USA? Hvordan kommer jeg meg til og fra flyplassen? Hvordan leier jeg bil? Her kommer svar på dine spørsmål.

  Les mer