0

Wilmington - North Carolina

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside  

  Sentrum av denne historisk viktige byen er usedvanlig sjarmerende og godt bevart. Brosteinen og de gamle husene forteller tusenvis av historier fra borgerkrigen og bakover.


  Trykk på bilde for flere bilder   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER PÅ LUKSUS I HELE VERDEN!  Til tross for krigshistorien i byen har den blitt skånet for de store ødeleggelser. Sentrumsgatene er en fantastisk opplevelse og nærmest en tidskapsel. Ved havnen kan du oppleve alt fra gamle dampdrevne elvebåter til slagskipet USS North Carolina.

  Trykk for st&oslsh;rre


  Her er butikker, cafeer og restauranter. Front Street er hovedgaten, og så sjarmerende at den ofte har blitt brukt i TV serier og film. Front Street har mange ganger blitt brukt som kulisse som en typisk amerikansk "Main Street"-gate. Filmen Blue Velvet og TV serien Dawson Creek ble filmet her.

  Trykk for st&oslsh;rre


  Wilmington har flere gode restauranter og hoteller. Og i sentrum bør du sjekke ut disse hotellene .

  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre  Les alt du trenger å vite om Wilmington på Wikipedia.   


   
 

2

Wrightsville Beach

Ønsker du en tur til kysten og litt strandliv er alternativene flere. Kysten er full av meget rolige og flotte strender, som Topsail Beach , Carolina Beach og Kure Beach. Men hvis du vil finne et sted hvor det kanskje skjer noe, er Wrightsville Beach noe å satse på. Ikke er det bare nærmest Wilmington, men har også mer å by på i form av hoteller og restauranter.Trykk for st&oslsh;rre
Trykk for st&oslsh;rre


 
 
1

Hoteller i Wilmington

Trykk for st&oslsh;rre Historic District
 


 •  

  Roadtrips

  Ingen steder i verden kan by på vakrere og mer spennende roadtrips. Om du vil kjøre den klassiske ruten Route 66 fra Chicago til LA, eller om du vil finne deg din egen rute. USA er skapt for bil entusiaster og bilkjøring.

  Les mer

   
 •  

  Beaches

  USA kan by på noen av de flotteste og beste strendene i verden!

  Les mer

   
 •  

  Nasjonalparker

  USA har 58 fredede nasjonalparker. Det omfatter at fra skogområder, fjellformasjoner, elver, vidder, korallrev og sumpområder. USA er full av naturperler.

  Les mer

   
 •  

  Opplevelser

  USA byr på enorme opplevelser, USA er en enorm opplevelse. "Alt er større i Amerika", var et uttrykk jeg ofte hørte under oppveksten. Det er nok ganske riktig det. Til og med opplevelser er større i Amerika.

  Les mer

   
 •  

  Sport

  Ingen land i verden har en slik ramme rundt siden idrettsarrangement som amerikanere. Nasjonalsang, cheerleaders, storband, fest, mat, drikke og samvær med familie og venner.

  Les mer

   
 •  

  Historiske steder / Museer

  Alle har et eller annet forhold til Amerikansk historie. Fra 1776 da USA fikk sin grunnlov er det ingen land i verden som har utviklet seg raskere. USA har alt, også fordi som liker historie og kultur.

  Les mer

   
 •  

  Turist info

  Pass, ESTA og APIS litt må man ha på stell når man skal til Amerika. Det kan være mange spørsmål som dukker opp. Har du f.eks. tenkt å studere i USA? Hvordan kommer jeg meg til og fra flyplassen? Hvordan leier jeg bil? Her kommer svar på dine spørsmål.

  Les mer