0

Philadelphia - Pennsylvania (under utvikling)

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside  

  Hva gjør man i Philadelphia? Spiser ost og løper opp trappene foran Philadelphia Museum of Art som i filmen Rocky?  Trykk på bilde for flere bilder

  Tja, kanskje begge deler. Hvis du lurer på hvorfor Philadelphia ost heter Philadelphia, så der det fordi den første smøre osten ble oppfunnet i New York i 1872. I 1880 fikk den navnet Philadelphia fordi Philadelphia var en by som var kjent for mat av høy kvalitet. I 1903 ble Philadelphia registret som et eget varemerke for ost, og det gjelder den dag i dag.

   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER På DIN TUR TIL USA!  Jeg liker smøreost, men lurer på om Philadelphia har mer å by på, og gjett om de har! Selvfølgelig måtte jeg også løpe opp trappene foran Philadelphia Museum of Art. Som må være filmhistoriens mest kjente trapper.  Trykk for st&oslsh;rre


  Philly er en fantastisk by, som har så utrolig mye historie om United States of America å by på for de som elsker dette landet.

  Dette skal vi ta for oss etterhvert.  Trykk for st&oslsh;rre
  Les alt du trenger å vite om Philadelphia på Wikipedia.

  Trykk for st&oslsh;rre   


   
 
1

Her bor du i Philadelphia

Trykk for st&oslsh;rre The Rittenhouse Hotel
 •  
  til nettside  

  Philadelphia har langt over 2000 hoteller. Selvfølgelig er alle de store og små kjedene representert, men her er også noen uavhengige skatter.

  Trykk på bilde for flere bilder

   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER På DIN TUR TIL USA!  Selv om du kanskje synes The Rittenhouse Hotel er litt i overkant, er det mange hoteller i Philly som byr på masse av sjarm, historie og personlighet som ikke tømmer lommeboka fullstendig.  Trykk for st&oslsh;rre


  Du kan for eksempel flytte inn på Morris House og oppleve at du kan ha reist tilbake i tid, og befinner deg på 1700 tallet.  Du kan også kjenne det historiske suset på The Independent Hotel eller bed & breakfast på The Inn at Bowman’s Hill.

  Trykk for st&oslsh;rre


  Er du en som ønsker å benytte deg a alle de fordelene det er å være medlem av Amerikas beste fordelsprogram og opptjene gratisnetter, oppgradering, gratis frokost, gratis parkering og sen utsjekk, er disse hotellene noe du bør vurdere.  Trykk for st&oslsh;rre
   


   
 
2

South Street Philly

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside  

  Dette er området som får deg til å trykke Philadelphia til ditt bryst. Gaten som du lengter tilbake til. Dette er gaten som definerer byen og setter seg som en uforglemmelige opplevelse i en reisendes liv.

  Trykk på bilde for flere bilder

   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER På DIN TUR TIL USA!  For en tid tilbake søke jeg informasjon blant mine Facebook venner om info om Philadelphia. Tilbakemeldingene var fra alle at South Street området hadde satt preg på alle som hadde vært her. Gamle, unge, pønkere og advokater. Mat, musikk og kultur. Ordet smeltedigel har aldri vært mer berettiget.  Trykk for st&oslsh;rre


  Philly cheesesteak eller unike shopping opplevelser. Up-and-coming artister eller matopplevelser fra andre verdensdeler. Og barer som holder festen gående lenge etter middagstid, bidrar til å gjøre South Street stedet der alle møtes.

  Trykk for st&oslsh;rre


  I løpet av det siste tiåret, har utviklingen av South Streets østsiden spred seg vest for Broad Street, men den tradisjonelle definisjonen av distriktet (avhengig av hvem du spør) spenner opp til 14 kvartaler, fra Front Street hele veien opp til Broad Street.

  Trykk for st&oslsh;rre


  Business folk rusler ned fra nærliggende Washington Square West og Society Hill for å mingle eller for lunsj, middag eller cocktails. Besøkende strømmer til for å nyte sitt første Philly cheesesteak på Jim´s.

  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre