0

Charleston - South Carolina
Nord Amerikas beste by!

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside  

  Travel + Leisure kåret i 2015 Charleston til den beste byen i Nord Amerika. For tredje år på rad!


  Trykk på bilde for flere bilder   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER PÅ LUKSUS I HELE VERDEN!  Kåringen ble gjennomført gjennom en 5 måneders periode. Det ble gjennomført rangering av byer USA og Canada basert på kriterier som severdigheter og landemerker, kunst og kultur, restaurant og mat, folk og vennlighet, shopping og verdier.

  Ikke rart jeg er svært ivring etter å besøke denne byen. Det bør du også være. Charleston er helt fantastisk, og byr på en energi og sinnstilstand jeg ikke har opplevd andre steder.

  Charlestonians har en stolthet og lidenskap for byen sin som overgår de fleste byer i Amerika. Jeg har opplevd flere ganger at lokale har stoppet meg på gata for å dele sin kunnskap og hjelpe meg hvis det er noe jeg lurer på.

  Mye handler om å nyte livet også i Charleston. Innbyggerne har en over gjennomsnittet lidenskap til sine lokale craft beer produsenter og skjenkesteder. Charleston er en utrolig utadvendt by hvor ikke bare drikkevarene produseres lokalt. Flere Farmers Marked gjør også at byen arrangerer flere Eat Local events i løpet av året. En absolutt by for god mat og godt drikke.

  Det er som du sikkert forstår ikke vanskelig å la seg sjarmere av historiske downtown Charleston. Jeg anbefaler at du setter av noen dager her, for å finne roen, og nyte The Best City in the World.  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre

  Les alt du trenger å vite om Charleston på Wikipedia.  Trykk for st&oslsh;rre


   


   
 
 
 


1

Hoteller i Charleston

Trykk for st&oslsh;rre Holiday Inn Historic District
 •  
  til nettside  

  Det skal ikke være tvil om at det er aller coolest å bo i downtown historic district of Charleston.


  Trykk på bilde for flere bilder   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER PÅ LUKSUS I HELE VERDEN!  99

  Holiday Inn Historic District

  Som ivrig IHG fan og samler av poeng og gratis netter. Samt alle andre fordeler IHG medlemskapet gir, er Holiday Inn nettopp i nevnte området en stor favoritt.

   

     99

  Francis Marion Hotel


  Dette er byens ærverdige hotell oppkalt etter General Francis Marion fra den amerikanske uavhengighetskrigen. Hotellet ble åpnet i 1924 og var det det største i Carolina statene. Det ble bygget av lokale investorer og arkitekten som ble hentet inn var New Yorkeren W.L. Stoccart. I 1996 var hotellet gjennom en større restaurering og er på listen over Historic Hotels of America. Hotellet ligger perfekt til langs hovedgaten King Street med utsikt mot flotte Marion Square Park. Herfra lever du i hjerte av Amerikas beste by, Charleston. Det kan ikke bli bedre.
  99

  Prøv de små hotellene eller B&B

  Trykk for st&oslsh;rre

  Det finnes noen så fantastiske hoteller i de historiske bygningene som får deg til å måpe av beundring for hvor vakkert det er her. Opplev southern hospitality og ta inn på noen av de mest sjarmerende overnattingsstedene jeg noen gang har sett. Sjekk ut disse:

  21 East Battery Bed and Breakfast
  Governors house Inn
  Jasmine House
  Indigo Inn
  Fulton Lane Inn


  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre


  99

  The Spectator Hotel


  Tar du det absolutt helt ut velger du The Spectator Hotel i Charleston. Her møter du en luksus, eleganse og service i et topp moderne hotell. Som likevel i aller høysete grad tar vare på historisk stil og design som matcher det historiske området i denne fantastiske byen.
  99

  The Elliott House


  Jeg ønsker også å anbefale deg å sjekke ut Elliott House. Meget sjarmerende og koselig med en flott hage, svømmebasseng og ost og vin inkludert. Selvfølgelig sentralt i Historic District og med rene rom og bad og strålende service og frokost.   

   
 

 •  

  Roadtrips

  Ingen steder i verden kan by på vakrere og mer spennende roadtrips. Om du vil kjøre den klassiske ruten Route 66 fra Chicago til LA, eller om du vil finne deg din egen rute. USA er skapt for bil entusiaster og bilkjøring.

  Les mer

   
 •  

  Beaches

  USA kan by på noen av de flotteste og beste strendene i verden!

  Les mer

   
 •  

  Nasjonalparker

  USA har 58 fredede nasjonalparker. Det omfatter at fra skogområder, fjellformasjoner, elver, vidder, korallrev og sumpområder. USA er full av naturperler.

  Les mer

   
 •  

  Opplevelser

  USA byr på enorme opplevelser, USA er en enorm opplevelse. "Alt er større i Amerika", var et uttrykk jeg ofte hørte under oppveksten. Det er nok ganske riktig det. Til og med opplevelser er større i Amerika.

  Les mer

   
 •  

  Sport

  Ingen land i verden har en slik ramme rundt siden idrettsarrangement som amerikanere. Nasjonalsang, cheerleaders, storband, fest, mat, drikke og samvær med familie og venner.

  Les mer

   
 •  

  Historiske steder / Museer

  Alle har et eller annet forhold til Amerikansk historie. Fra 1776 da USA fikk sin grunnlov er det ingen land i verden som har utviklet seg raskere. USA har alt, også fordi som liker historie og kultur.

  Les mer

   
 •  

  Turist info

  Pass, ESTA og APIS litt må man ha på stell når man skal til Amerika. Det kan være mange spørsmål som dukker opp. Har du f.eks. tenkt å studere i USA? Hvordan kommer jeg meg til og fra flyplassen? Hvordan leier jeg bil? Her kommer svar på dine spørsmål.

  Les mer