0

Nashville - Tennessee (under utvikling)

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   Nashville ER Music City. Nashville ER verdens Country & Western hovedstad. Nashville ER hovedstaden i den fantastisk staten Tennessee.
  Trykk på bilde for flere bilder

   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER På DIN TUR TIL USA!  Trykk for st&oslsh;rre


  Nashville er mye. I tillegg til å være den byen den er, så er den også i voldsom endring. Verdens eldste og største reiseguide har Nashville på topp 10 over alle byer i hele verden som Best In Travel 2016.

  Trykk for st&oslsh;rre


  Countrymusikk er og vil fortsatt være hjerte og sjelen til Music City. Men parallelt med dette har lave levekostnader og jobbmuligheter innen teknologi, helse og bilindustri tiltrukket seg ungdommelig pågangsmot og kreativitet.

  Trykk for st&oslsh;rre


  Og med økende befolkning av unge fremadstormende mennesker, utvides også dem kulturelle horisonten. Nye restauranter, kafeer, barer, samt kunst, gallerier og scener har Nashville fått ord på seg som et fantastisk sted å bo, arbeide og spille. Nashville har etablert seg som et lysende eksempel på økonomisk og kulturell vekst. Det er ikke lengre bar C&W music som preger byen, men også i kombinasjon med mat og vin festivaler.  Les alt du trenger å vite om Nashville på Wikipedia.

     
   

  Nashville

  A City of entertainment!


   


   
 
1

Her må du bo i Nashville

Trykk for st&oslsh;rre Hermitage Hotel