0

Fort Worth - Texas

Trykk for st&oslsh;rre
 •  

  Were The West Begins!

  WOW! Fort Worth overrasket meg på veldig mange måter.

  Trykk på bilde for flere bilder  Først og fremst fordi jeg ikke hadde lest meg godt nok opp før jeg kom hit, og fordi jeg hadde inntrykk av at byen var nærmest en forstad til Dallas. Men der tok jeg feil. Fort Worth må ikke ses på som sidekick til Dallas. Byen har virkelig sin egen sjel, og blir kalt Were the West Begins. Her er mye historie, arkitektur og kunst.

   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER PÅ LUKSUS I HELE VERDEN!  En gang jeg skulle besøke Dallas, og skulle fly inn fra Nashville, traff jeg ei jente som skulle med samme fly. Hun sa jeg mye heller måtte besøke Fort Worth for å få den rette Texas opplevelsen. Jeg antok hun sa dette fordi hun bodde der selv, men hun hadde virkelig rett.

  Trykk for st&oslsh;rre


  Byen Fort Worth ble etablert i 1849 som en army utpost som skulle holde oversikt over Trinity River. Byen ble virkelig kjent på slutten av det 19. århundrede som den store cowboy byen, når den var en del av Chisholm Trail. flere titalls millioner kuer ble ført gjennom byen i The Great Open-Range Cattle. Her er verdens største Honky-Tonk nattklubb, Billy Bob’s. Men i tillegg til alt dette har byen noen av de beste kunst museer i landet. Fantastisk shopping område downtown, yrende uteliv og et eget Cowgirl museum. Fort Worth er en bruker vennlig ren og grønn by. Dette kan du lese mer om hvis du følger med på MittUSA

  Les alt du trenger å vite om Fort Worth på Wikipedia .

  Why Locals Love Fort Worth

  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


   


   

 
 
 


1

Hoteller i Fort Worth

Trykk for st&oslsh;rre .
 •  
  til nettside  

  Den 8. November 2016 besøkte jeg Fort Worth i Texas, og bodde på Hilton Downtown Fort Worth.


  Trykk på bilde for flere bilder
   
  SLIK SPARER DU 1000-VIS AV KRONER I FORT WORTH!


  Dette hotellet ble bygget i 1921 og het Hotel Texas helt frem til 1968.  Trykk for st&oslsh;rre  Den 21. November 1963 bodde John F. Kennedy på rom nummer 850 her på Hotel Texas, sammen med sin kone. Dagen etter, 22. November holdt JFK en tale i Crystal Ballroom på dette hotellet, etterfulgt av en tale utenfor hotellet. Dette var det siste han gjorde før JFK og hans kortesje kjørte videre til Dallas. Og alle vet vel hva som skjedde der.

  Hoteller har en suite som heter JFK suite. Men rom 850 eksistere ikke lengre. Etter en stor renovering i 1970 er det som var JFK’s rom i dag standard rommet 808. Du finner mye JFK spirit her. Utenfor ballsalen er det mange bilder av JFK og utenfor hotellet en statue og minnesmerke for JFK.

  Man kan lage litt symbolikk i dette, eller ikke. Men for historien var 8. November 2016 den dagen Donald J. Trump ble valgt til president i USA.

  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Hilton Fort Worth ligger meget sentralt til downtown. Gangavstand fra tog og buss hvis du kommer til byen med kollektiv. Fra flyplassen DFW til sentrum er det ca 30 minutter med bil. Med Uber kostet det meg 30 dollar fra flyplassen til hotellet.

  Hotellet er stort og romslig. God service, stort treningsrom og egen lounge for sine beste kunder. Loungen er åpen 24 timer og byr på frukt og enkel fingermat, vann brus og kaffe hele døgnet. Hver morgen og ettermiddag bys det på mat servering. Alt dette gratis.

  Fra hotellet er det bare å spare rett ut i sentrum at Fort Worth. Mat, drikke og shopping over alt.

  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre   
  HER ER DE BESTE HOTELLENE OG SLIK SPARER DU 1000-VIS AV KRONER I FORT WORTH!  Spørsmål? eller ønsker du å diskutere saken? Ta gjerne kontakt på min FB profil.  Det er her jeg gjøre det enkelt for deg! Skal du til USA finner du tips, råd og ideer på MittUSA.no og MittNewYork.no

   

   
 
 •  

  Roadtrips

  Ingen steder i verden kan by på vakrere og mer spennende roadtrips. Om du vil kjøre den klassiske ruten Route 66 fra Chicago til LA, eller om du vil finne deg din egen rute. USA er skapt for bil entusiaster og bilkjøring.

  Les mer

   
 •  

  Beaches

  USA kan by på noen av de flotteste og beste strendene i verden!

  Les mer

   
 •  

  Nasjonalparker

  USA har 58 fredede nasjonalparker. Det omfatter at fra skogområder, fjellformasjoner, elver, vidder, korallrev og sumpområder. USA er full av naturperler.

  Les mer

   
 •  

  Opplevelser

  USA byr på enorme opplevelser, USA er en enorm opplevelse. "Alt er større i Amerika", var et uttrykk jeg ofte hørte under oppveksten. Det er nok ganske riktig det. Til og med opplevelser er større i Amerika.

  Les mer

   
 •  

  Sport

  Ingen land i verden har en slik ramme rundt siden idrettsarrangement som amerikanere. Nasjonalsang, cheerleaders, storband, fest, mat, drikke og samvær med familie og venner.

  Les mer

   
 •  

  Historiske steder / Museer

  Alle har et eller annet forhold til Amerikansk historie. Fra 1776 da USA fikk sin grunnlov er det ingen land i verden som har utviklet seg raskere. USA har alt, også fordi som liker historie og kultur.

  Les mer

   
 •  

  Turist info

  Pass, ESTA og APIS litt må man ha på stell når man skal til Amerika. Det kan være mange spørsmål som dukker opp. Har du f.eks. tenkt å studere i USA? Hvordan kommer jeg meg til og fra flyplassen? Hvordan leier jeg bil? Her kommer svar på dine spørsmål.

  Les mer