0

San Antonio - Texas

Trykk for st&oslsh;rre
 •  

  San Antonio er alt man kan forvente av en Texas by, så samt mye mye er. Her er det bare å la seg forføre.  Trykk på bilde for flere bilder  San Antonio er den syvende mest befolkede byen i Amerika. Det er også den andre mest befolkede byen i Texas.

  San Antonio er et svært populært turistmål, og har blitt omtalt som every Texan’s favorite city.

  San Antonio’s vær er delvis tropisk. Juli-september har de mye regn og fuktighet. Men på høsten og våren har de det beste været.

   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER PÅ LUKSUS I HELE VERDEN!  Byen San Antonio hevder å være opphavet til den deilige matretten vi kaller Chili. De hevder også å være fødestedet til Cheetos, Davids Pace Picante saus, og Fritos. Det høres ut som om San Antonio er hjernen bak noen av de beste merkene er kjent over hele verden.

  Ifølge San Antonio Convention and Visitors Bureau, er San Antonio besøkt av 26 millioner turister i året. San Antonio er kjent for sine mange attraksjoner i området. Turister kan besøke Alamo. River Walk, den vakre elven som renner gjennom sentrum, det spennende SeaWorld samt mange andre turistattraksjoner og historiske steder.

  Trykk for st&oslsh;rre


  San Antonio er hjem til basketlaget San Antonio Spurs, som har fire NBA Champions mesterskap. San Antonio har også en av landets største rodeofestivaler ved navn San Antonio Stock Show & Rodeo.

  San Antonio har også et stort militært nærvær inkludert flere festninger og militærbaser. Lackland Air Force base er i dette området, samt hærens Fort Sam Houston, og Randolph Air Force Base er hovedkvarteret og kommandobase til airforce opplæring.

  I tillegg til en av Texas’ største turistattraksjon, Alamo som ligger i sentrum av San Antonio, og River Walk som er omgitt av vakre bygninger, yrende liv og masse restauranter, er Sea World, som ligger 16 miles vest for sentrum i byens West Hills distriktet. To andre attraksjoner som er verdt et besøk er temaparkene Six Flags Fiesta Texas og Morgans Wonderland.

  Trykk for st&oslsh;rre


  San Antonio’s spanske opphav lar seg ikke gå upåaktet hen. Downtown overstrømmes med kultur og spenning. Flere populære attraksjoner ligger i dette området, inkludert La Villita, Den spanske guvernørens palass, El Mercado, og katedralen i San Fernando. Den vakkert aldrende arkitekturen ser forbausende vakker ut når den er opplyst med lyskastere om natten.

  Her på denne siden kommer tips om hva du ikke må gå glipp av i San Antonio, Texas!

  Trykk for st&oslsh;rre


  Slik finner de høyest rankede hotellene i San Antonio, og så enket finner du de aller beste tilbudene!

  Les alt du trenger å vite om San Antonio på Wikipedia.

  Les mer du trenger å vite om San Antonio på mysanantonio.com

  Les enda mer du trenger å vite om San Antonio på sanantonio.gov

  Les enda mer du trenger å vite om San Antonio på visitsanantonio.com

  Trykk for st&oslsh;rre
   


   
 

1

Her må du bo i San Antonio

Trykk for st&oslsh;rre Emily Morgan Hotel
 •  
  til nettside   WOW! San Antonio har noen fantastiske hoteller! Atmosfæren i denne historiske byen fra da en gruppe spanjolene misjonærer slo seg til her i 1691, er ganske enkelt fantastisk!

  Trykk på bilde for flere bilder
   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER På LUKSUS I TEXAS!  Sentralt i byen finner du en mengde hoteller i alle prisklasser og statuser. Samt noen hoteller med et enormt særpreg. Her søker du blant alle hoteller i San Antonio.

  Trykk for st&oslsh;rre
  Hotel Emma


  Du kan du bo et gammelt bryggeri. Hotell Emma åpnet for noen år siden i lokalene fra 1894 etter at Pearl Brewing Company flyttet ut. Dette hotellet er så rustikk - fabrikk - industri og old fashion at jeg skulle ønske jeg kunne bo her - permanent!
   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER På LUKSUS I TEXAS!  The Menger Hotel er et familiedrevet hotell som er det eldste hotellet som fortsatt er i drift vest for Mississippi.
  Her har Babe Ruth, Sam Houston, General Lee og Teddy Roosevelt bodd.

  Trykk for st&oslsh;rre
  THE FAIRMOUNT


  Hotellet eller i en gammel bank Drury Plaza Hotel her tilhold i den gamle bygningen til The Alamo Bank. JSjekk også ut de fantastiske boutique Hotel Havana, The Fairmount og 1908 Ayres Inn.

  Trykk for st&oslsh;rre
  EMILY MORGAN HOTEL


   

   
 
 •  

  Roadtrips

  Ingen steder i verden kan by på vakrere og mer spennende roadtrips. Om du vil kjøre den klassiske ruten Route 66 fra Chicago til LA, eller om du vil finne deg din egen rute. USA er skapt for bil entusiaster og bilkjøring.

  Les mer

   
 •  

  Beaches

  USA kan by på noen av de flotteste og beste strendene i verden!

  Les mer

   
 •  

  Nasjonalparker

  USA har 58 fredede nasjonalparker. Det omfatter at fra skogområder, fjellformasjoner, elver, vidder, korallrev og sumpområder. USA er full av naturperler.

  Les mer

   
 •  

  Opplevelser

  USA byr på enorme opplevelser, USA er en enorm opplevelse. "Alt er større i Amerika", var et uttrykk jeg ofte hørte under oppveksten. Det er nok ganske riktig det. Til og med opplevelser er større i Amerika.

  Les mer

   
 •  

  Sport

  Ingen land i verden har en slik ramme rundt siden idrettsarrangement som amerikanere. Nasjonalsang, cheerleaders, storband, fest, mat, drikke og samvær med familie og venner.

  Les mer

   
 •  

  Historiske steder / Museer

  Alle har et eller annet forhold til Amerikansk historie. Fra 1776 da USA fikk sin grunnlov er det ingen land i verden som har utviklet seg raskere. USA har alt, også fordi som liker historie og kultur.

  Les mer

   
 •  

  Turist info

  Pass, ESTA og APIS litt må man ha på stell når man skal til Amerika. Det kan være mange spørsmål som dukker opp. Har du f.eks. tenkt å studere i USA? Hvordan kommer jeg meg til og fra flyplassen? Hvordan leier jeg bil? Her kommer svar på dine spørsmål.

  Les mer