0

Virginia Beach - Virginia

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   Virginia Beach er også en by og den største byen i delstaten Virginia. i underkant av 500 000 innbyggere, med forstads områdene vel 1,6 mill. innbyggere. Den ligger ved munningen av Chesapeake Bay.

  Trykk på bilde for flere bilder
  Byen er en fantastisk by for rolige turister, romantiske ferier og familieferier. Langs Oceanfront ligger hotellene på rad og rekke. Alle med adgang rett til stranden. Og mellom hotellene og stranden er det en flott, bred gangvei og sykkelvei. 


  Trykk for st&oslsh;rre
   
  SLIK SPARER DU 1000-VIS AV KRONER På DE BESTE HOTELLENE På VIRGINIA BEACH, OG RESTEN AV VERDEN!  På de brede strendene er det full aktivitet. Virginia Beach arrangerer hver år East Coast Sufring Championship og North American Sand Soccer Championship.

  Trykk for st&oslsh;rre


  Virginia Beach er kjent for å ha verdens lengste sandstrand. De største næringsveiene er turisme, men her finner du også militærbasen Naval Air Station Oceana. Ofte på dagtid kan du se jagerfly fly i formasjon lavt over stranden og ute i havet.

  Trykk for st&oslsh;rre


  Virginia Beach er vennskaps by med Moss. Lands strandpromenaden finner du statuen The Norwegian Lady, historien om henne finner du lengre ned på denne siden.

  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre


  I tillegg til rolige dager ved stranden, byr byen på gode restauranter. Natteliv finnes, men dette er langt fra noen vill partyby. Men det er tivoli i byen, mange konserter og aktiviteter langs og på stranden. Men Virginia Beach er ikke den byen som tar fra deg nattesøvnen pga partyungdom.

  Trykk for st&oslsh;rre


  Les alt du trenger å vite om Virginia Beach på Wikipedia.

  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre


     
   

  Virginia Beach


  Video Tour på Virgina Beach.   


   
 1

The Norwegian Lady

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   Langs standen på Virginia Beach står en norsk kvinne og skuer ut over havet. Hun har stått er siden 22. september 1962. Hun erstattet gallionsfiguren fra skipet Dictator fra Moss som forliste her i 1891.


  Trykk på bilde for flere bilder
   
  SLIK SPARER DU 1000-VIS AV KRONER PÅ LUKSUS OVER HELE AMERIKA!  Hun står her som minnesmerke over de norske sjømenn som omkom på havet den morgen langfredag 27. mars. Hun skuer utover havet. Vel vitende at i byen Moss i Norge sår henne søster og skuer hennes vei.

  Trykk for st&oslsh;rre


  Hvert år arrangeres en minnehøytidelighet ved strandpromenaden foran The Norwegian Lady. I 2013 deltok Hans Majestets Kongens Garde på markeringen.

  Trykk for st&oslsh;rre


  Det hvite hus fungerer ikke bare som presidentens embedsbolig, men også som hans kanselli. Kanselliet (kjent på engelsk som Executive Office of the President) består av presidentens nærmeste stab og et antall støtteavdelinger. Mye av staben holder til i vestfløyen i Det hvite hus, der presidentens kontor, kalt «The Oval Office», også befinner seg.

  Les mer om The Norwegian Lady på Wikipedia.

     
   

  HMKG


  Fantastiske bilder fra 2013, da Garden besøkte Virginia Beach og The Norwegian Lady!   

   
 

2

Doc Taylor's

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   åpent fra 07-15. Her spiser du frokost og lunch! Tradisjonell amerikansk mat i form av omeletter, sandwicher salater, burgere osv. laget med hjerte og stolthet. Knallgod mat! Bedre og billigere enn på hotellene.
  Trykk på bilde for flere bilder
   
  SLIK SPARER DU 1000-VIS AV KRONER PÅ DIN REISE!  Dette se ut som et helt vanlig bolighus, men er en veldig populært og bra sted for en god start på dagen. Her må du påregne ventetid, så bestill gjerne på forhånd. Mens du venter kan du nyte en bloody mary eller en mimosa for bare 2$.

  Trykk for st&oslsh;rre


  Navnet Doc Taylor’s kommer av at det var Doctor Taylor som satte opp huset en gang i tiden. Siden den tid har det vært motell, for det når en av neste 1300 restauranter i Virginia Beach. Og jeg har besøkt de beste av de!  Trykk for st&oslsh;rre