0

Museer og Historiske Steder - ToDo

Trykk for st&oslsh;rre
 1

Lone Pine og Museum of Western Film History

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside  

  Vel en times kjøring fra Bishop, sydover langs veien US395 kommer du til den lille byen Lone Pine.  Trykk på bilde for flere bilder
   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER PÅ HOTELL I AMERIKA!  Trykk for st&oslsh;rre


  Dette stedet har en fantastisk historie å by på. Dette stedet, med nærliggende natur som sletter, fjell og steinformasjoner, har en helt spesiell rolle i Hollywoods film og TV historie. Den meget spesielle og vakre naturen i nærliggende Alabama Hills, med de enorme fjell formasjonene i bakgrunn her vært et meget populært sted å filme spesielt western filmer og TV serier.

  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre


  I Alabama Hills har det blitt filmet scener siden stumfilmens tid, ja helt siden filmens opprinnelse, og stedet blir fortsatt rigget for små og store film innspillings prosjekter. Det er ikke bare western som har hatt scener herfra, Star Trek har filmet scener her. Tremors med Kevin Bacon ble filmet her. Det er også The Postman med Kevin Costner, Gladiator med Russell Crowe, The Lone Ranger med Johnny Depp, Iron Man med Robert Downey Jr. og Quentin Tarantino’s Django Unchained med bl.a. Leonardo DiCaprio.

  Det aller viktigste du må gjøre i Lone Pine er å besøke det fantastiske museet i byen, The Museum of Western Film History, en fantastisk opplevelse. Her får du oppleve hvilken betydning dette området har hatt for film industrien, og jeg kan garantere at du drar kjensel på en mengde filmer og TV serier når du besøker Lone Pine.  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre  Trykk for st&oslsh;rre  Trykk for st&oslsh;rre  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre
     
   

  Lone Pine

  Se denne fantastiske dokumentaren om film historien i Lone Pine.


   

   
  •  

  Roadtrips

  Ingen steder i verden kan by på vakrere og mer spennende roadtrips. Om du vil kjøre den klassiske ruten Route 66 fra Chicago til LA, eller om du vil finne deg din egen rute. USA er skapt for bil entusiaster og bilkjøring.

  Les mer

   
 •  

  Beaches

  USA kan by på noen av de flotteste og beste strendene i verden!

  Les mer

   
 •  

  Nasjonalparker

  USA har 58 fredede nasjonalparker. Det omfatter at fra skogområder, fjellformasjoner, elver, vidder, korallrev og sumpområder. USA er full av naturperler.

  Les mer

   
 •  

  Opplevelser

  Det er så utrolig mye spennende man kan gjøre i USA, men hvordan får man oversikten over alt? På denne siden vil vi samle litt forskjellige for å gi deg et variert utvalg av aktiviteter.

  Les mer

   
 •  

  Sport

  New York City har et rikt idrettsliv med et utall av idretter representert. Mest kjent verden over er de nok for verdens største maratonløp, grand slam tennis samt sine profflag i de store nord-amerikanske sportsligaer.

  Les mer

   
 •  

  Museer og historisk steder

  Jeg elsker Amerikansk historie. Den er både spennende og fascinerende. Jeg besøker mange historisk steder og museer som forteller USA’s historie og utvikling siden USA ble selvstendig i 1776.

  Les mer

   
 •  

  Turist info

  I New York finnes det flere parker og rekreasjonsområder i tillegg til Central Park. Her kommer en rekke alternativer hvis du føler behovet for å smyge deg vekk fra asfaltjungelen et øyeblikk.

  Les mer