0

Roadtrips -

Trykk for st&oslsh;rre
 


1

San Francisco til Las Vegas

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside  

  Denne turen går starte i San Francisco og går nord-østover via Virginia City i Nevada . Deretter sørover gjennom nasjonalparkene Yosemite og Death Valley , til Las Vegas .


  Trykk på bilde for flere bilder
   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER PÅ HOTELL I AMERIKA!  Trykk for st&oslsh;rre


  Vi kjøret direkte fra San Francisco til Virginia City. En tur på vel 4 timer langs Interstate 80 (I-80). Via Sacarmento og Reno til vårt første overnatting i den gamle sølv gruvebyen. Her fant de den enorme sølv åren kalt Comstock Lode i 1859, og medførte et sølv rush til området. Byen hvor forfatteren Mark Twain også prøvde lykken som graver.

  Mye mer om Virginia City her!

  Trykk for st&oslsh;rre
  Virginia City


  Etter Virginia City stoppet vi en natt i hovedstaden i staten Nevada, Carson City bare en halv times kjøring fra Virginia City. Her kunne vi klart oss for uten overnatting, men museet Nevada State Museum er virkelig verdt et besøk.

  Trykk for st&oslsh;rre
  Nevada State Museum


   
   
  Trykk for st&oslsh;rre
  Nevada State Museum


  Skulle det friste med en overnatting er noen restauranter du bør besøke. For en tradisjonell amerikansk bar og restaurant bør du oppsøke The Firkin and Fox. Her ytes det god service og god mat og drikke til en billig penge. Det det tydelig at dette er favoritt stedet til mange lokale. ønsker du å møte fiffen i Carson City, bør du ta turen til Adele’s Restaurant og Lounge. Her opplever du fine dining i hjemmekoselige omgivelser. Her overrasker både en utmerkede smaken og den lave prisen. Virkelig verdt et besøk. For overnatting bør du velge City Center Hotel som har gangavstand til alt det du bør gjøre i Carson City.

  Mye mer om Carson City her!

  Trykk for st&oslsh;rre


  Fra Carson City gikk turen langs en av Amerikas beste ruter, route 395 gjennom Yosemite National Park. Da er vi over i California igjen. Vi tar sikte på overnatting i byen Bishop, ca 3 timers direkte kjøring. Men vi må ha en avstikker til bl.a. den historiske spøkelsesbyen Bodie.

   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER PÅ HOTELL I HELE VERDEN!  Yosemite National Park byr på en kjøretur på flotte veier gjennom fantastiske fjellpass og fjellformasjoner. Snøkledde topper skinner i sollyset og enorme fjellrygger omringer Lake Thaoe som vi får panoramautsikt over.

  Trykk for st&oslsh;rre


  En avstikker på til Bodie tar vi av ved Willow springs og inn på vei nr. 270. Her må man beregne minst 2 timer men det er absolutt verdt det.
  Mye mer om Bodie kommer her  Vel fremme på vår 3. overnatting i Bishop, en by som har litt størrelse og litt og by på. Den største aktiviteten for lokalbefolkningen er bowling og i den enorme bowlinghallen som også byr på en stor restaurant og full bar, samles hele familien.
  Like utenfor Bishop finner du Law’s Train Museum. Rundt denne gamle togstasjonen er det samlet inn og bygd opp igjen gamle hus, butikker og service stasjoner slik det var på 1880 tallet. Dette er en fantastisk tidsreise, og fantasien fører deg enkelt tilbake til tiden da dette var et knutepunkt for gruvefolk, lykkejegere, cowboyer, nybyggere, revolvermenn, kvakksalvere og alt mulig annet av folk som trakk til booming cities in the old west. En fantastisk opplevelse!


  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre
  Law’s Train Museum


   

   
 0

Lone Pine og Museum of Western Film History

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside  

  Vel en times kjøring fra Bishop, sydover langs veien US395 kommer du til den lille byen Lone Pine.


  Trykk på bilde for flere bilder
   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER PÅ HOTELL I AMERIKA!  Trykk for st&oslsh;rre


  Dette stedet har en fantastisk historie å by på. Dette stedet, med nærliggende natur som sletter, fjell og steinformasjoner, har en helt spesiell rolle i Hollywoods film og TV historie. Den meget spesielle og vakre naturen i nærliggende Alabama Hills, med de enorme fjell formasjonene i bakgrunn her vært et meget populært sted å filme spesielt western filmer og TV serier.
  LES MER OG SE BILDER OG FILM FRA DETTE KULE MUSEUMET

   
 

       
 
  •  

  Roadtrips

  Ingen steder i verden kan by på vakrere og mer spennende roadtrips. Om du vil kjøre den klassiske ruten Route 66 fra Chicago til LA, eller om du vil finne deg din egen rute. USA er skapt for bil entusiaster og bilkjøring.

  Les mer

   
 •  

  Beaches

  USA kan by på noen av de flotteste og beste strendene i verden!

  Les mer

   
 •  

  Nasjonalparker

  USA har 58 fredede nasjonalparker. Det omfatter at fra skogområder, fjellformasjoner, elver, vidder, korallrev og sumpområder. USA er full av naturperler.

  Les mer

   
 •  

  Opplevelser

  Om det skulle være noen tvil. Opplevelsene i Amerika er mange og de kommer tett. Ingen land i verden byr på mer overdådige og spennende opplevelser som du vil snakke om resten av livet..

  Les mer

   
 •  

  Sport

  Amerika har et rikt idrettsliv med et utall av idretter representert. Mest kjent verden over er de nok for verdens største maratonløp, grand slam tennis samt sine profflag i de store nord-amerikanske sportsligaer.

  Les mer

   
 •  

  More ToDo

  Det er så utrolig mye spennende man kan gjøre i Amerika, men hvordan får man oversikten over alt? På denne siden vil vi samle litt forskjellige for å gi deg et variert utvalg av aktiviteter.

  Les mer

   
 •  

  Turist info

  Hvordan søke ESTA, visum, og annen viktig informasjon og praktiske tips for deg som skal på ferie til USA. Har du ønske om studere i USA? Eller kjøpe deg feriebolig? Da vil du finne mange råd, tips og linke her.

  Les mer